Els onders seran els protagonistes del nou govern municipal

Els onders seran els protagonistes del nou govern municipal

El passat dilluns a través d’una roda de premsa vaig fer públiques les principals mesures que posarem en marxa a l’Ajuntament respecte al que es refereix a l’àmbit de la Participació Ciutadana.
Els socialistes quan hem tingut responsabilitats de govern sempre hem pensat que la participació dels veïns en l’àmbit municipal és essencial, per això van crear tota una sèrie de plataformes per donar veu i participació a veïns i col·lectius d’Onda; la bustia ciutadana, 010, els diversos Consells sectorial (Festes, Comerç, Escolar, Agrari…), la pàgina web o la plataforma digital, sent un dels primers ajuntaments en posar-la en funcionament a la província.
160315 RP Ximo Huguet sobre Participación
No entenc la política sense el diàleg i la participació amb la ciutadania. Per això, a partir de maig els veïns podran elegir a què es destina el 40% de les inversions del pressupost a través del Pressupost Participatiu.
També crearem el Consell de Participació Ciutadana, un òrgan on estaran representats els diversos consells sectorials de la ciutat i que servirà per debatre i analitzar les actuacions futures de la ciutat.
Els barris d’Onda estaran també al centre de les polítiques municipals, perquè seré un Alcalde de Barri amb visites periòdiques cada tres mesos, per conèixer de primera mà quines són les necessitats i problemes del veïns.
En este moment, quan més necessari era el diàleg entre tots els grups polítics per unir esforços hem vist com Salvador Aguilella no ens ha convocat a cap reunió. Eixa no és la meua forma d’entendre la política, per això la primera mesura que prendré com alcalde serà reunir a tots els grups municipals per tractar els problemes prioritaris de la ciutat.
Si protagonitzem junts el canvi, també protagonitzem junts les decisions del nou govern municipal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *