Les bases per a un nou temps

Les bases per a un nou temps

Fa uns dies, en la presentació com a candidat a l’alcaldia d’Onda, vaig fer públiques les bases sobre les que es sustenta el projecte que estem creant junts als ciutadans i col·lectius del nostre poble. Les bases per a un nou temps a Onda.

No puc entendre la política sense els valors. Per això em compromet a practicar la honradesa en la presa de decisions, la humilitat en les relacions amb els ciutadans i la defensa de la veritat.

Els ciutadans tenen dret a saber en què s’inverteixen els seus diners i a ser partícips en el desenvolupament de la nostra ciutat. Per això posarem en marxa el Portal de Transparència Municipal i crearem nous espais per al diàleg i la participació activa.

Una de les prioritats serà la recerca d’inversions per a fomentar la creació de treball. És urgent reclamar a les administracions un Pla de Reindustrialització i paral·lelament treballar en una nova economia local.

Les persones que pitjor ho estan passant estaran presents en el nostre dia a dia, posarem en marxa un ambiciós Pla Municipal Contra la pobresa i exclusió social.

Hem vist com la improvisació constant enduu a un futur que ens impedeix avançar. Per això em compromet a impulsar projectes transformadors i amb ambició de progrés. I també a potenciar allò que ens uneix amb altres ciutats per promoure acords.

D’estes premisses treballaré, si sóc alcalde d’Onda, si sóc el vostre alcalde.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *