Dades per a ser optimistes i seguir treballant

L’Ajuntament d’Onda ha concedit llicències d’obres per més de 20 milions d’euros durant el 2018 i això suposa una xifra que supera les nostres previsions, ja que durant el 2017 la quantitat va ascendir als quasi 8 milions d’euros i ara tenim més del doble. A més, és molt satisfactori veure com l’economia local va millorant i aquest nombre de permisos és un clar indicador que així ho fa, ja que moltes d’aquestes llicències s’han concedit en polígons industrials de la localitat i signifiquen que les empreses de la zona estan creixent i, per tant, es generen més llocs de treball directa i indirectament.

I aquest bon indicador ve acompanyat d’un descens del nombre d’aturats a Onda, que s’ha situat en 1700 persones -quan vam arribar hi havia més de 3.000 onders en esta situació-, un número que feia molts anys que no es veia en la nostra localitat. Des del principi de legislatura, les polítiques d’ocupació han sigut una prioritat per a aquest equip de govern i gràcies a això hem situat la taxa d’atur, que estava en un 30%, en un 14% en els tres anys que estem al front del consistori. La gestió que estem portant al capdavant de l’Ajuntament d’Onda està obtenint bons indicadors econòmics, i això ens fa seguir treballant per tal de millorar-los. Sabem que la ciutat ha travessat per moments complicats i que les competències de l’Ajuntament estan limitades en molts aspectes, però seguirem per aquest camí d’avanç que hem iniciat per a construir la ciutat entre totes i tots i augmentar la qualitat de vida de la ciutadania”.

Estem a les portes de Cevisama, on les empreses d’Onda seran protagonistes i un any més exhibiran les innovacions i la qualitat dels seus productes, amb el que aquestes dades que hem explicat cobren més sentit i conviden a pensar que serà una bona edició per a les companyies de la localitat. L’equip de govern d’Onda ha apostat des de l’inici de la legislatura per donar suport a les empreses del municipi i estem satisfets de vore com el suport es transforma en bones dades que conviden a ser un poc més optimistes i a seguir treballant.